Om The Art Of Planning AB

Affärsidé

Vår affärsidé är att tillhandahålla ett lättanvänt och professionellt webbaserat enkätverktyg med tillhörande utbildning och konsulttjänster. Detta så att våra kunder på ett enkelt, smidigt och professionellt sätt kan genomföra sina enkätundersökningar via e-post.

Mission

När andra krånglar till saker för att det ska verka svårt, gillar vi att göra svåra saker enkla.

Produkthistorik

Vi skapade den första versionen av enkätverktyget 2001 som ett specifikt kunduppdrag åt Sif(nuvarande unionen) 2007 fick vi en förfrågan om enkätverktyg från Sensus studieförbund och valde då att utveckla en ny och ännu mer användarvänlig version av enkätverktyget, som vi även började erbjuda andra kunder. I dag skickas några hundra tusen enkäter ut varje år från enkätverktyget PlanSurvey, och sedan starten har nästan en miljon enkäter besvarats. 

Utvecklingsteam

Utvecklingsteamet bakom enkätverktyget har över 12 års erfarenhet att i små effektiva projektteam leverera kundanpassade webbaserade lösningar med hög kvalitet, till främst medelstora svenska företag och organisationer. Det som kännetecknat de flesta lösningarna är att de haft stora inslag av grafisk form, samt genomtänkta och lättanvända användargränssnitt för användarna.

Kunder

Några av våra kunder är Sensus studieförbund, Uppsala kommun, LR-revision, Sigtuna folkhögskola, Husbyggnadsvaror HBV, Fackförbundet ST, Teaterförbundet, Sofrosyne, Publikt, Hotellrevyn, Svenska kyrkan, Arbetslivsresurs m.fl

tl_files/images/Knappar/PDF_ikon.jpg Vår kvalitets- och miljöpolicy
tl_files/images/Knappar/PDF_ikon.jpg Vår sekretesspolicy