tl_files/images/Produktkartonger/ps_kart-left.gif  tl_files/images/Knappar/button-prova-gratis.gif

Klicka för att
förstora bilderna

Kontroll
En bra översikt
Enkät-editor
Skapa enkäter
Skicka dem via e-post
Hantera epostadresser
Analysverktyg
Analysera resultatet

tl_files/images/Produktkartonger/ps_kart-left.gif tl_files/images/Knappar/button-prova-gratis.gifEnkätverktyget PlanSurvey

Genom att använda vårt webbaserade enkätverktyg PlanSurvey, så kan du enkelt och helt själv genomföra dina undersökningar. Det vill säga skapa, skicka och analysera enkäter via e-post.

”Det har aldrig varit enklare att genomföra
professionella enkätundersökningar.”


Vårt enkätverktyg har ett enkelt användargränssnitt, vilket innebär att du inte är beroende av din IT-avdelning för att kunna genomföra dina enkätundersökningar.

Vårt enkätverktyg fungerar smidigt för alla typer av enkätundersökningar, stora som små, tex kundundersökningar, personalundersökningar, kursutvärderingar m.m. Läs mer

Vårt enkätverktyg sammanställer resultatet i snygga rapporter, och du kan sedan enkelt analysera svaren med hjälp av det inbyggda analysverktyget.

Vårt enkätverktyg kräver inga krångliga installationer. Allt som krävs är ett abonnemang och en dator med internetuppkoppling.

Verksamheter som redan har upptäckt fördelarna med vårt enkätverktyg är Sensus studieförbund, Uppsala kommun, LR-revision, Sigtuna folkhögskola, Husbyggnadsvaror HBV, Fackförbundet ST, Teaterförbundet, Sofrosyne, Publikt, Hotellrevyn, Svenska kyrkan, Arbetslivsresurs m.fl.

”Enkätverktyget PlanSurvey är verkligen det pedagogiska alternativet”
Johanna Lindell, Sensus studieförbund


”Jag har främst uppskattat användarvänligheten i enkätverktyget och den snabba supporten när jag haft några frågor.”

Gerry Andersson, marknadsanalytiker, Vision
 

”Enkätverktyget är mycket enkelt att använda och när vi har önskemål om förbättringar och anpassningar så är ni alltid lyhörda.”
Torbjörn Carlsson, Fackförbundet ST
 

”PlanSurvey har en enkel redovisningsdel som är suveränt bra."”
Marie Siberg, Uppsala kommun

       tl_files/images/prisblubbar/Pris_PS_150.jpg